| фолксваген(45 гласа) 11% |
| ауди(64 гласа) 15% |
| Бе Ем Ве(137 гласа) 33% |
| мерцедес(169 гласа) 41% |
|
отговори
|
|||
momi4eta i mom4enca.... na sveta ima dva vida koli MERCEDES I VSI4KI OSTANALI мерцедес |
||||
|
отговори
|
|||
Oooooh ti mai si maloumen!Tova che pishe 26 ne oznachava, che e taka.Jenite si kriat godinite i na profila pishe che sum s gola glava.Tova sa gluposti.Ne tvurdia che razbiram ot koli, no sredata, v koiato sum razbirat i az imam lichni vpechatlenia ot razni avtomobili, zashtoto karam po 6000km mesechno.Ne mi beshe iasno zasho Mercedes e marka, koiato komentirat tolkova chesto, no kogato si kupih takava razbrah smisula.Drugite koli mi omruzvaha i gi namrazvah za 2-3mes, a v tazi se vlubvam ot den na den.Postoianno otkrivam kak vuv vsiako neshto e vlojena misul i grija za klienta.Niakolko puti tazi kola mi spasiava jivota, ako beshe druga se sumnavam, che shtiah da sum jiva.Nikoia kola ne sum ia durjala 2 god i tazi shte ia smenia, no pak shte e Mercedes po-visok klas.Ne mi se razpravia s deca da prikluchim tazi glupost sega che mi pisna.Jiv i zdrav budi i vsichko dobro ti jelaia! мерцедес
Свърши ми писалото.
|
||||
|
отговори
|
|||
e mnogo qsno e 4e e kolata s mernika na predniq kapak мерцедес |
||||
|
отговори
|
|||
|
OREL |
||||
|
отговори
|
|||
Земя - Вода - Небе мерцедес
Научи се да слушаш , понякога шанса чука много тихо по вратата !
|
||||
|
отговори
|
|||
ауди |
||||
|
отговори
|
|||
Бе Ем Ве |
||||
|
отговори
|
|||
X6 is the best of the best
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно!
|
||||
|
отговори
|
|||
|
http://www.vbox7.com/p... ауди
Don't look like a calf in a train
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
Az mnogo te obi4am Unona pazi se krasiva
Бе Ем Ве
произведено в Пловдив