Чат рулетка - Най-забавният начин за нови запознанства
#1 dok написа преди година - 78.130.195.xxx
отговори
Здравейте приятели,

Преди време ви споменахме, че сме замислили нова екстра в Gepime, наречена Чат рулетка. Вече може да се възползвате от нея тук - http://www.gepime.com/... . Сега бих желал да ви спомена няколко особености за нея:

- В момента тя ви свързва с напълно произволни хора, откъдето идва и най-забавното в нея.
Вие запазвате анонимността си напълно. Другия потребител ще разбере с кой си чати едва когато вие пожелаете това.
- За да започнете да чатите просто натиснете „завърти рулетката”. Можете да прекратите комуникацията по всяко време като натиснете спри чата. Бутона следващ партньор ще прекъсне разговора ви със сегашния ви човек. Докато не натиснете бутона разкрий потребителя няма да знае с кого си комуникира.
- Екстрата е все още в експериментален период за това са възможни проблеми. Ще сме ви благодарни, ако ги споделите в тази тема, а ние ще се постараем да ги отстраним в най-скоро време.

Сега ви съветваме да натисните тук - http://www.gepime.com/... и нека рулетката се завърти за вас.
#2 написа преди година - 92.247.213.xxx
отговори
супер е
Жегата размеква само меките! ! !
#3 DeepInsideYou написа преди година - 213.91.241.xxx
отговори
но не работи
#4 praskovka написа преди година - 212.75.2.xxx
отговори
щото нямаш камера
ЗЛО КУЧЕ"******* Напълно уважавам правото ТИ да не си съгласен с МЕН,дотолкова доколкото е нужно да разбереш че АЗ сам прав ,а ТИ грешиш.******
#5 написа преди година - 213.130.87.xxx
отговори
#6 написа преди година - 92.247.213.xxx
отговори
В отговор на #3 (DeepInsideYou)
виж коментара
в тест перод е, като опция е отлично
Жегата размеква само меките! ! !
#7 DeepInsideYou написа преди година - 213.91.241.xxx
отговори
оо ей сега я пускам
#8 only_minimal написа преди година - 85.217.240.xxx
отговори
Ня никой
Курва
#9 bOPKO_OTBOPKO написа преди година - 78.128.105.xxx
отговори
нещо не ме свързва с жени, некъв се появи ма го резнах са дадох само женки да ми пуска и не ще
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#10 only_minimal написа преди година - 85.217.240.xxx
отговори
и тас ролетка ялова
Курва
12 3 4 5 ... 179 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.